Holdet bag Projekt Stemme

Projektet er designet af Helga Thomas fra "Foreningen for Kunst og kultur i hverdagen" i samarbejde med kunstnerne Linnéa Villén, Karen Brinck og afdelingsleder Ann Sabroe. Du kan skrive til Ann på: as7@ringsted.dk, hvis du har spørgsmål til projektet.

Karen-2016

Karen Brinck

Kunsthåndværker og billedkunstner

Jeg bevæger mig i grænselandet mellem kunst og kunsthåndværk. Jeg er uddannet på design og tekstillinjen på Kunsthåndværkerskolen som nu er Danmarks Designskole og har i mere end 40 år arbejdet med design, tekstil, billedkunst og nu skulpturer.

Min store passion er at eksperimentere med materialer. Jeg bruger mange mange timer på at afprøve hvordan man får forskellige materialer til at fungerer sammen, om de skal være vejrbestandige og kunne tåle vind og vejr eller om det er værker der skal stå indendørs. Jeg laver ikke mange skitser, men går bare i gang med diverse materialer og ser hvad der sker og jeg har altid flere værker i gang samtidig.

MG_3114-2-502x1024

Linnéa Villén

Fløjtenist

Linnéa Villén færdiggjorde i 2009 sin kandidat fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium ved Toke Lund Christiansen. I sin studietid har Linnéa været i Lübeck, Paris, München, Berlin og New York for at få undervisning hos nogle af de fremmeste lærer i verden. Hun vandt 1.pris i den internationale fløjtekonkurrence ”The winner of Belgrade” for sin fremførelse af et serbisk stykke skrevet af Milana Stojadinovic- Milic for fløjte og klaver.

Ann

Ann Sabroe

Projektleder på anden del af projektet (P2)

Søholmskolens kendeord er nærhed/fællesskab, natur/udeliv samt faglighed/kreativitet. For os taler Projekt Stemme netop ind i de værdier, der for os er vigtige.

Jeg er uddannet lærer med linjefag billedkunst og har desuden proffesionsbachelor i musik.

5131-thumb

Helga Thomas

Projektleder på første del af projektet (P1)

Som researcher undersøger jeg kulturelle bevægelser og de spor vi sætter i Danmark. “Der hvor kunst giver erkendelser og kultur fortæller hvem vi er “. Som formidler omsætter jeg dette i samarbejder, innovation, workshops, udstillinger og artikler. Jeg er uddannet cand.mag i kultur og sprogmøde studier samt dansk medie æstetik.

 

 

 

Marie Dahl

Pædagogisk konsulent evaluerer workshops

Marie bidrager med et eksternt refleksivt blik på processerne og på hvordan de forskellige stemmer (børn, lærere og kunstnere) mødes og sammen skaber det kreative læringsrum. Med i bagagen har hun uddannelser som pædagog, voksenunderviser, kandidat i Pædagogisk Psykologi, systemisk coach og grafisk facilitator.

Gæstekunstnere
Allan Sjølin m.fl.

Indhent tilbud på din kreative opgave: The Other Project.

Tilmeld dig Projekt Stemmes nyhedsbrev

Vi behandler dine informationer fortroligt. Ingen spam.

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll til toppen